Ние предлагаме Covid-19 медицински консумативи
img
shape

Medisan Trading Ltd. е фирма вносител и дистрибутор на едро и дребно на медицински, лабораторни, хuгuенно/санumарнu, козметични, хартиени, нетъкан текстил, биоразградими ( ХоРеКа ) и други консумативи и продукти за еднократна употреба.

Също така предлагаме медицинско и друго професионално облекло и обувки.Разполагаме с лицензиран склад ( ИАЛ ) за внос и търговия на едро с медицински изделия.

Работим с клиенти в цяла Европа и Южна Америка. Клиентите ни са различни, с различни цели и нужди.

Екипът ни е съставен от професионалисти с дълъг опит в сферата, които могат да ви консултират и обяснат особеностите на продуктите, които предлагаме, като по този начин Вие ще изберете най-подходящите за Вас или за Вашия бизнес.

Портфолиото ни включва разнообразие от качествени и сертифицирани продукти, като нашата цел е да осигурим на потребителите всичко необходимо според техните нужди.

Продуктите които предлагаме се произвеждат във водещи фабрики в Испания, Турция, Румъния, България, Германия и Китай, като са придружени от необходимите и задължителни сертификати за внос и дистрибуция на територията на Европейски съюз.

Извършваме доставка до адрес на клиента.

Политиката на Medisan Trading Ltd. е насочена изцяло към задоволяването на нуждите на клиентите, като сме ориентирани към постоянно обновяване, подобряване и добавяне на нови продукти в нашето портфолио.ᐧ

Защо да изберете нас ?

Висококачествени продукти

Разнообразно портфолио

Лицензиран склад

за търговия на едро с медицински изделия.

Доставка до адрес

с Еконт и Спиди

Нови продукти

постоянно обновяване, подобряване и добавяне на нови продукти в нашето портфолио.