Ние предлагаме Covid-19 медицински консумативи

Складове и доставка

Медисан трейдинг еоод е партньор и работи съвместно с логистични бази в България

и Испания ( Almacenes Rey Soler S.A. ) за да подсигури правилното складиране и бърза доставка на своите клиенти както в България така и в Европа.

Адрес и контакти REY SOLER :

Avda. santa Catalina 5
28053 Madrid, Spain

Срок на доставка

Доставката на територията на България се извърша между 24 и 48 часа след получаване на поръчката от потребителя. ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за закъснение с доставката при забавяне от страна на куриерската фирма, грешно посочен адрес за доставка, неточен телефонен номер или поради форсмажорни обстоятелства.

Доставките в чужбина се договарят с всеки купувач по отделно зависимо от държава на доставка и количество поръчано.

ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД

Уважаеми клиенти,

Искаме да Ви информираме че “Медисан Трейдинг ЕООД” medisanhealthcare.com има сключени договори за доставки и за услугата /ППП/пощенски паричен превод със Еконт 

Всеки път когато клиент направи поръчка в сайта ни или по телефона, изисква се доставка с куриер и клиента ще заплати сумата на поръчката в брой на куриера, пратката му ще бъде изпратена посредством услугата пощенски паричен превод (ППП). Документа който клиента ще получи от наша страна (стокова разписка или фактура) няма да бъде придружен от фискална касова бележка.

  • Всяка направена поръчка в сайта ни или по телефона е придружена от стокова разписка или фактура.
     
  • За направеното от клиента плащане пощенският оператор издава разписка за пощенски паричен превод на стойноста на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението за издаване на фискални касови бележки.
     
  • Клиента следва да прикрепи разписката към стоковата разпизка или фактура в случаите, когато това е необходимо.
     

Наредба №H-18 /13.12.2006


Относно: измененията и допълненията на Наредба № Н-18 на министъра на финансите от 13.12.2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, обнародвани с ДВ бр. 49/2010 г.

3.1. Нови видове плащания, при които отпада задължението за издаване на фискална касова бележка (чл. 3, ал. 1 чл. 25 от Наредбата).

По съществуващия до изменението ред задължението за издаване на фискална касова бележка не се отнасяше за случаите когато плащането се извършва по банков път. Отчитайки съвременното развитие в областта на платежните услуги към случаите, за които не е задължително издаване на фискална касова бележка са включени и плащанията чрез наличен паричен превод или чрез пощенски паричен превод. Изрично трябва да се обърне внимание, че това изключение се отнася за наличен паричен превод, извършен чрез дружество, лицензирано да извършва дейност по налични парични преводи по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.